Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014
100 εκατομμύρια γονείς το εμπιστεύονται παγκοσμίως!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
Όπως ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού σας ...
Προετοιµάστε το... έδαφος Ο ερχοµός του δεύτερου ...
Το σώμα σας δεν θα επανέλθει πλήρως για τουλάχιστον ...
Τα μωρά έχουν μόνο μία πηγή τροφής - εσάς. Κατά τη ...
Ο χειμώνας μπορεί να είναι ψυχρός, αλλά έχει πολλές ...


Ανάπτυξη του μωρού

Είστε στην 24η εβδομάδα εγκυμοσύνης


24-week-pregnant-386

To βάρος του μωρό σας αυξάνεται σταθερά, είναι περίπου 125γρ. βαρύτερο από την περασμένη εβδομάδα, που ήταν μόλις πάνω από μισό κιλό. Δεδομένου ότι είναι σχεδόν 30 πόντους, το σώμα του είναι αδύνατο, αλλά θα γεμίσει συμμετρικά.

To δέρμα του μωρού σας είναι λεπτό, ημιδιαφανές και ζαρωμένο, o εγκέφαλός του μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς και μπορεί να έχει ακόμα και την αίσθηση της γεύσης. Οι πνεύμονές του αναπτύσσονται, αρχίζει διακλαδώνεται το αναπνευστικό «δέντρο» και τα κύτταρα που παράγουν επιφανειοδραστική ουσία, μια ουσία που βοηθά τους θύλακες να φουσκώνουν εύκολα.

Το μωρό σας, μπορεί να σας ακούσει όλο και περισσότερο τώρα και μπορείτε να παρατηρήσετε ακόμα ότι αντιδρά σε δυνατούς ξαφνικούς θορύβους. Αλλά είναι πιθανόν να συνηθίσει τους θορύβους που ακούει γύρω από το σπίτι, όπως το σκυλί που γαβγίζει ή τον ήχο μιας ηλεκτρικής σκούπας. Πολλοί νέοι γονείς μένουν έκπληκτοι από το πόσο ανεπηρέαστα μπορούν να είναι νεογνά τους από ήχους όπως αυτούς, αλλά αν το σκεφτείτε, είχαν μήνες να εξοικειωθούν με αυτούς.
 

Το άρθρο αυτό κατέχεται από τη Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ., η οποία είναι και η μόνη υπεύθυνη για το περιεχόμενό του.Home ΜyBabysWorld Προσθήκη στα αγαπημένα Εκτύπωσέ το Στείλτο σε φίλο

Bookmark and Share

E-mail: Εγγραφείτε τώρα!
youtubetwitterfacebook


eggrafi